Missie


Wij zijn een training- en adviesbureau op het gebied van mentale weerbaarheid. Een up to date bedrijf dat continu mee beweegt met de maatschappij, zich blijft ontwikkelen en de opbrengst hiervan door middel van op maat gemaakte trainingen uitdraagt aan onze opdrachtgevers en zijn of haar medewerkers.Trainingen die aanspreken omdat ze altijd interactief zijn en van hoge kwaliteit, waardoor we daadwerkelijk een belangrijke bijdrage leveren aan een verbetering van ieders mentale weerbaarheid.

Visie

De Vlam training Advies en Projecten werkt vol vuur en passie om aan uw verwachtingen te voldoen, tijdens iedere training, ieder project en ieder advies, overal, en voor iedere klant.

Wij bieden een compleet en zorgvuldig samengesteld pakket aan dat mensen helpt bij het ontwikkelen van hun mentale weerbaarheid en meer inzicht biedt in eigen kunnen, waardoor zij zelfbewuster en productiever zullen zijn in hun werk. 

Altijd de beste prijs/kwaliteit verhouding, vanzelfsprekende, uitmuntende service en indien nodig, persoonlijke nazorg is wat ons uniek maakt. Onze missie is pas geslaagd wanneer u tevreden bent.