Recenties

Ik heb bij Carel deel genomen aan Het HeartMath Programma Werken aan Veerkracht. Ik wilde van dichtbij meemaken en vooral ervaren en voelen wat de verschillende technieken voor effect hebben op veerkracht en persoonlijke effectiviteit. Ik was zéér enthousiast maar bovendien ook kritisch.

Alle technieken waren zeer bijzonder en vooral leuk om te doen. Ook het meten via de Emwave met bijbehorende software was een lust om mee te mogen maken.

 Bij één van de technieken had ik een bijzondere fysieke ervaring opgedaan. Dat was nadat ik een rustpauze moest inlassen omdat ik behoorlijk was vermoeid tijdens het werken in mijn tuin. 

Mijn ademhaling was nogal van slag en ik ging zitten. Toen heb ik gelijk de Hart Focused Breathing Techniek toegepast. Wat mij na de oefening direct opviel was dat het toepassen van deze techniek een gunstig effect had op fysieke kracht. Mijn ademhaling werd, door deze techniek toe te passen, vrij snel rustig en ik kwam in balans. Daarna voelde ik een boost opkomen en kon na enkele minuten zitten weer verder gaan met tuinieren.

F.E

Terug naar HeartMath