Waaruit bestaat HeartMath coaching?

We starten meteen inventarisatie van stressklachten en stressoren door middel van een digitale vragenlijst, de STRESS rem test. (Reductie Effectiviteits Meting). Deze test geeft inzicht in de oorzaken van de stress.   

Vervolgens vindt er volgens afspraak een persoonlijk coaching gesprek van ongeveer 1,5 uur plaats, en een kennismaking met het HeartMath biofeedback systeem.

Hierna krijgt U 2 maanden begeleiding per e-mail en via de HeartCloud, een systeem wat geïntegreerd is in de software van HeartMath, en waarbij we uw vorderingen kunnen monitoren.

Het is voor deze optie wel noodzakelijk om gebruik te kunnen maken van HeartMath apparatuur. Dit kan Emwave 2 zijn, of de Inner Balance trainer. Dit zijn losse apparaten waarop software is geïnstalleerd voor de PC of de IPAD. De gegevens kunnen met deze apparaten gedeeld worden met de coach, waardoor deze op afstand aanwijzingen kan geven en kan zien of er vorderingen gemaakt worden met de oefeningen.

Deze training is bedoeld voor iedereen die serieus aan een positieve gezondheid wil werken.Het persoonlijk coaching gesprek vindt plaats op locatie, of bij u thuis. De prijs voor de coaching bedraagt € 295,00.

Indien er geen positieve resultaten geboekt worden hanteren wij het "No cure, No pay" principe, en krijgt u uw geld terug.

 * Voorwaarden: U heeft dagelijks tenminste 10 minuten geoefend met de HeartMath apparatuur en gedurende 2 maanden uw hartcoherentie dagboek bijgehouden. 

*De geld terug-garantie geldt niet voor de aangeschafte apparatuur.

 

Werken aan Veerkracht   

Tijdens deze training bieden we u een methode aan die toegespitst is op de eisen van de huidige tijd: het is namelijk eenvoudig te leren, het kost weinig tijd, is effectief en gebruikt moderne technologie ter ondersteuning.

 

 

Waaruit bestaat de training?

De coach neemt u mee aan de hand van het boek Werken aan Veerkracht, waarbij uw persoonlijke doelen uitgangspunt voor de coaching zijn. Het programma bestaat uit totaal 7 sessies over een periode van 3 maanden. De coaching sessies duren +/- 60 tot 90 minuten per sessie. 

Vooraf aan de sessies vindt er een inventarisatie van stressklachten en stressoren plaats door middel van een digitale vragenlijst, de Stress Rem test (Reductie Effectiviteits Meting). Deze test geeft inzicht in de oorzaken van de stress.

Tijdens de 1e sessie bespreken we de uitkomsten van de Stress Rem test en maakt u kennis met het werkboek.

De volgende sessies gaat u bewust worden van uw stress signalen en patronen, en leert u om deze te herkennen en de ongewenste patronen te doorbreken.

Door middel van een aantal technieken uit het werkboek en met behulp van de biofeedback apparatuur leert u de technieken in uw dagelijks leven te integreren.

De prijs voor deze coaching bedraagt € 895,- ex. btw en inclusief Inner Balance trainer (Blue tooth sensor) apparatuur. Vergoeding is vaak mogelijk via de werkgever. Een werkgeversverzekering vergoedt vaak preventieve gezondheidsmaatregelen. Een werkgever is er ook bij gebaat om verzuim te voorkomen, en re-integratie te bevorderen.  

Voor deze coaching is HeartMath apparatuur noodzakelijk. U kunt de apparatuur zelf aanschaffen, of in bruikleen krijgen. Hiervoor berekenen wij € 5,00 per week)

De training is bedoeld voor iedereen die graag professioneel begeleid wil worden met een wetenschappelijk onderbouwde methode, die vaak door werkgevers wordt vergoed. Werkgevers zijn verplicht om inspanningen te verrichten om te voorkomen dat hun werknemers uitvallen door stress.

Voordelen:

  • direct toepasbaar op het moment dat stress ervaren wordt
  • dat mensen zelfstandig hun stress onder controle krijgen en daarmee hun eigen kracht herkennen.
  • positieve werking m.b.t. gezondheid, gevoel van welbevinden en cognitieve vermogens

Uiteraard kunnen we u een offerte sturen, waarmee u het bij uw werkgever kunt aankaarten.

De training wordt op locatie verzorgd, of bij u thuis.

 

Ervaringen van cliënten

 

 

Zowel het individuele HeartMath Veerkracht Programma als de HeartMath  groepstraining Resilience Advantage zijn opgenomen in het LIVVIT pakket van Zilveren Kruis en worden beiden 100% vergoed. 

LIVVIT is een samenhangend geheel van diensten, trainingen en cursussen voor werknemers binnen Hogescholen, gericht op het structureel terugdringen én voorkomen van verzuim.

 

Terug naar de Heartmath methode