Inner Balance trainer

 

 

Deze Inner Balance Trainer is zowel voor iPhone geschikt als ook voor Android toestellen en maakt draadloos contact via Bluetooth. Met de Inner Balance Trainer kunt u op een innovatieve manier uw welzijn verbeteren via oefening, instructie en door het zelf monitoren van uw balans. De Inner Balance Trainer geeft u via het scherm op uw telefoon gelijk duidelijkheid over hoe u zich op dat moment voelt en de mogelijkheid tot een trainingssessie met focus op een positief moment.

 

Emwave 2

 

 

De emWave®2 is een klein en gemakkelijk mee te nemen apparaat (ongeveer ter grootte van een mobiele telefoon) dat je helpt om de negatieve effecten van stress tegen te gaan. Je voelt je meer ontspannen, energiek en beter in je vel. De emWave geeft op elk moment feedback over de coherentie van de drager. Het is te gebruiken met een oorsensor of door de duim op het apparaat te houden.

De sensor pikt de hartslag op en verwerkt dit tot een directe terugkoppeling van coherentie. De gebruiker kan zo op elk moment aan de hand van een kleurig display en/of geluidsterugkoppeling zien hoe coherent hij is.

De software van de emWave2 kan worden geïnstalleerd op een Windows of Mac computer. Via een USB kabel kunnen sessies achteraf op de computer opgeslagen en bekeken worden. Ook is het mogelijk om de sessie live op de computer te volgen wanneer de emWave2 tijdens de sessie op de computer is aangesloten.

 

Emwave Pro

 

De emWave® Pro is speciaal geschikt voor professionals die cliënten met stressklachten begeleiden. Oefenen deze mensen thuis met de emWave 2, dan is de data van die sessies binnen dit programma te uploaden. De emWave Pro is te beschouwen als de "server" waardoor de professional met meer cliënten kan werken.

  • Het is mogelijk meer gebruikers aan te maken en op te slaan (bij de emWave2 is dat slechts 1 gebruiker).

  • Het is mogelijk notities bij de sessie op te slaan.

  • De emWave Pro bevat een scherm waarop de polsslag bekeken kan worden.

  • De emWave Pro bevat een scherm waarop het powerspectrum bekeken kan worden.

  • Alle apparatuur kan bij ons met korting besteld worden.

Terug naar de HeartMath methode